Termeni si conditii


Condiţii de utilizare

Babyswimmer.ro poate revizui aceşti termeni şi condiţii în orice moment.

Utilizatorii site-ului au obligaţia de a verifica periodic aceşti termeni şi condiţii. Accesarea site-ului nostru implică acceptarea termenilor şi condiţiilor de utilizare de către dumneavoastră, inclusiv a modificărilor, indiferent dacă revizuiţi sau nu aceste modificări.

Înregistrarea pe site presupune alegerea unui nume de utilizator şi a unei parole. Sunteţi responsabil de păstrarea în siguranţă a datelor de acces pe site, orice activitate desfăşurată sub numele dumneavoastră de utilizator fiind integral în responsabilitatea dumneavoastră.

Vă rugăm să ne înştiinţaţi despre pierderea parolei sau despre o activitate neautorizată sub numele dumneavoastră de utilizator. În situaţia în care considerăm că aţi furnizat în mod intenţionat informaţii eronate, ne rezervăm dreptul de a vă bloca accesul la serviciile site-ului, fără nici o notificare prealabilă.

Termeni si Conditii generale

Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri de catre Best Lo&Fi Consulting SRL, prin intermediul magazinului virtual www.babyswimmer.ro catre Cumparator si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor parti.

Astfel, urmatorii termeni vor insemna:

Cumparator - persoana, firma, companie sau alta entitate juridica ce emite o Comanda.

Vanzator - societatea comerciala Best Lo&Fi Consulting SRL, avand sediul social in Voluntari, Str Dimitrie Cantemir Nr.12, nr. de inregistrare la Registrul Comertului: J23 /820 /2010, CUI RO16627147.

Bunuri - orice produs mentionat in Comanda, care urmeaza a fi furnizat de catre Vanzator, Cumparatorului.

Comanda - un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si sa faca plata acestora.

Contract - o Comanda confirmata de catre Vanzator.

Specificatii - toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in Comanda.

Documente Contractuale

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.
Comanda va fi compusa din urmatoarele documente, in ordinea importantei:

a. Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specifice
b. Specificatiile Cumparatorului (acolo unde este cazul)
c. Termeni si conditii

Daca Vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptare comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.
Prezentul Contract intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre Vanzator. Confirmarea se face telefonic sau electronic (e-mail). Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia.

Obligatiile si Drepturile Vanzatorului

a. Vanzatorul isi va utiliza cunostintele sale profesionale si tehnice pentru a atinge rezultatul stipulat in Comanda si va livra Bunurile care indeplinesc cerintele, nevoile si specificatiile Cumparatorului;
b. Informatiile prezentate pe site-urile vanzatorului, au caracter informativ si pot fi modificate de catre Vanzator, fara o anuntare prealabila. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile produselor pot fi incomplete insa vanzatorul face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante, pentru ca produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat;
c. Comunicarea cu magazinul - se poate face prin interactiunea cu acesta, postarea opiniilor vizavi de produse sau comunicarea prin adresele mentionate la sectiunea "contact". Vor fi excluse din site sau ignorate, pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

Politica de Preţuri

Preţurile produselor sunt cele afişate pentru fiecare produs în parte. Preţurile afişate includ TVA. Babyswimmer.ro poate desfăşura orice campanie promoţională referitoare la produsele afişate pe site, în condiţii stabilite în întregime de către babyswimmer.ro.
Preţurile afişate pe site-ul babyswimmer.ro nu includ transportul, acesta calculându-se separat şi fiind comunicat în momentul confirmării comenzii.

Protejarea Datelor Personale

Babyswimmer.ro vă asigură protecţia datelor personale. Vom folosi informaţiile furnizate de dumneavoastră doar în momentul lansării comenzii, când avem întrebări sau cerem clarificări în legătură cu comanda dumneavoastră.

Vă asigurăm că nu vom furniza datele dumneavoastră personale către terţe persoane.

Folosim datele dumneavoastră personale pentru administrarea contului pe babyswimmer.ro, pentru a vă livra produsele comandate şi pentru administrarea şi păstrarea înregistrărilor pe site-ul nostru.

Prin achiziţionarea de produse de pe site-ul nostru, sunteţi de acord cu colectarea şi procesarea datelor dumneavoastră personale.
Toate tranzacţiile iniţiate cu babyswimmer.ro pe acest website sunt confidenţiale. Numele dumneavoastră nu va fi adăugat la lista de contacte al vreunei terţe persoane.

Colectăm informaţii despre dumneavoastră pentru două motive principale:
- să procesăm comanda dumneavoastră online;
- să venim în ajutorul dumneavoastră şi să vă oferim cel mai eficient serviciu posibil.

Informaţiile colectate vor fi folosite pentru a vă ţine la curent cu toate ofertele, reducerile sau promoţiile pe care babyswimmer.ro le are în derulare (asta doar în cazul în care aţi fost de acord să primiţi aceste email-uri/newsletters când v-aţi înregistrat pe site-ul nostru).

Modificările în decizia dumneavoastră de a primi sau a nu email-uri/newsletters de la babyswimmer.ro vor fi procesate în aproximativ două săptămâni.

Puteţi solicita rectificarea, actualizarea, blocarea sau ştergerea datelor a căror prelucrare nu este conformă Legii 677/2001 care garantează şi protejează drepturile şi libertăţilor fundamentale ale persoanelor fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal . În condiţiile de mai sus puteţi totodată solicita transformarea în date anonime a datelor a căror prelucrare nu este conformă legii, având dreptul de a vă opune în orice moment, din motive întemeiate şi legitime ca datele care vă vizează să facă obiectul unei prelucrări, cu excepţia cazurilor în care există dispoziţii legale contrare.

Drepturi de inregistrare/ Drepturi de autor/ Restricţii

Acest website şi toate materialele de pe el incluzând, dar nu limitându-se la imagini, videoclip-uri sunt proprietatea babyswimmer.ro şi a partenerilor acestuia şi sunt protejate împotriva copierii şi diseminării neautorizate prin prisma drepturilor de autor (copyrights) şi drepturilor de înregistrare (trademarks).
Este interzisă reproducerea, republicarea, încărcarea, postarea, transmiterea sau distribuirea în orice fel a materialelor de pe babyswimmer.ro fără acordul prealabil al babyswimmer.ro.

Responsabiliţăti Privind Produsele

Dimensiunea imaginilor a fost optimizată pentru afişarea pe site şi pentru prezentarea unor detalii esenţiale, dimensiunea reală a produselor fiind diferită de imaginea prezentată pe site.

Babyswimmer.ro nu garantează disponibilitatea în stoc a produselor afişate. Valoarea maximă a obligaţiilor babyswimmer.ro faţă de orice client în cazul nelivrării sau al livrării necorespunzatoare a produselor cumpărate este valoarea sumelor încasate de babyswimmer.ro de la clientul respectiv. În cazul în care preţurile sau alte detalii referitoare la produse au fost afişate greşit, inclusiv din cauza faptului că au fost introduse greşit în baza de date, babyswimmer.ro îşi rezervă dreptul de a anula livrarea produsului respectiv şi de a anunţa clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută, dacă livrarea nu s-a efectuat încă.

Produsele (atunci când este cazul) sunt însoţite de certificate de garanţie ale producătorilor. Babyswimmer.ro nu va putea fi făcut responsabil în cazul oricăror neconcordanţe sau lipsuri în ceea ce priveşte produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse. Orice reclamaţie va fi adusă la cunoştinţa babyswimmer.ro în maximum 24 de ore de la recepţionarea produselor, urmând ca aceasta să fie transmisă furnizorului produselor respective, spre soluţionare.

Limitări ale responsabilităţii

Babyswimmer.ro nu va fi făcut responsabil şi nici nu garantează expres sau implicit, în nici un fel, pentru funcţionarea site-ului, informaţiile sau conţinutul site-ului, materialele sau produsele de pe site. Babyswimmer.ro nu este responsabil pentru orice pagube, de orice fel, incluzând, dar nu limitându-se la orice daune directe, indirecte sau incidentale.

Litigii

Orice conflict apărut între babyswimmer.ro şi clienţi se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înțelegerea dintre cele două părţi. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale româneşti din acest domeniu, iar soluţionarea conflictelor este de competenţa instanţelor româneşti.

Dispoziţii finale

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu cumpărarea şi lansarea comenzii, clientul acceptă fără obiecţiuni condiţiile şi termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeaşi cu un contract valabil încheiat.Conectează-te cu:
Facebook