Despre noi


BabySwimmer s-a născut sub sloganul "Bucurie pentru copii, ajutor pentru parinti", si de atunci continuă să lucreze și sa creeze in baza acestor cuvinte. Creatorii lui sunt persoane active, care sustin un stil de viață sănătos și încearca să convingă de beneficiile acestuia si lumea din jurul lor.
Prima creatie BabySwimmer a fost un colac de gat pentru copii pentru inot cu același nume. Creatorii sai au vrut să răspândească cultura de scaldat in cada la domiciliu pentru copiii mici. Până sa înceapa producția in masă și vânzările acestui produs, colacul a fost testat pentru beneficiul și siguranța utilizării. După aprobarea de către personalul medical, a fost lansat proiectul BabySwimmer.

Colacii BabySwimmer au fost primii și raman cei mai buni.

In prezent BabySwimmer este un producător de produse pentru scaldat pentru copii si continuă să lucreze pentru a crea o experiență care usureaza viața părinților tineri, care pot dedica mai mult timp copiiilor.
Echipa BabySwimmer este alcatuita din persoane cu experiență:  toți suntem părinți și, prin urmare, putem da întotdeauna sfaturi clienților.
Există în echipa noastră și viitoare mame și noi suntem mândri de asta!

Dorim tuturor clienților noștri, noilor parinti, sa faca alegerea potrivită a producătorului de produse pentru copii lor.

Cu drag,
Echipa BabySwimmerConectează-te cu:
Facebook