Costum de inot CORAL - 5 ani Click pentru a mari

STOC: in stoc

Pret: 199,90 RON


 • Archimède este un brand premium de costume de inot, costume si accesorii de baie, disponibil pentru fete și băieți cu vârste cuprinse între 3 luni si 12 ani.
• Succesul depinde foarte mult de siguranța in sine. Acelasi lucru se aplică și pentru inot. Senzația de siguranță oferă copilului posibilitatea de a invața corect să inoate intr-un mod distractiv și sigur. Cu ajutorul costumului nostru, copilului nu ii va mai fi frică de apă, ci se va simti mereu in siguranță.
• Costumul de baie flotabil este sigur, deoarece acesta nu se poate dezumfla sau nu se sparge, ci ramane permanent flotabil. De asemenea, nu există riscul pentru copil să alunece din costumul nostru flotabil. Costumul se mulează pe corp, fiind foarte placut la purtat. Materialul special permite copilului să se joace, să alerge, fară să simtă costumul.
• In timp ce copilul invață mișcarile corecte de inot și acestuia nu ii mai este frică in apă, puteți scoate pe rand cate o parte flotabilă, astfel incat copilul să se obisnuiască treptat să ramană pe linia de plutire. La alte instrumente de inot, această trazitie treptată nu este posibilă, insă la costumul nostru flotabil copilul invată corect să inoate.
• Acest costum de inot este conform cu standardul EN 13138-1 și testat într-un laborator de specialitate. Cu toate acestea, copiii care se joacă în apă, trebuie să rămână mereu sub supravegherea unui adult. Costumele de inot sunt fabricate în Belgia și au o forma speciala pentru modelarea pe corpul copilului si contin de asemenea o spumă fungicida. Acestea sunt poziționate ergonomic în jurul pieptului copilului și il mentin într-o poziție ideală, care să-i permită libertatea de mișcare in apa. Costumul de inot poate ajuta copilul sa progreseze foarte usor pentru a invata sa inoate independent.

• Dimensiuni disponibile:
12 luni – 11 kg
2 ani – 12 kg
3 ani – 14 kg
4 ani – 16 kg
5 ani – 18 kg


Spune-ti parerea aici ....

  • COMENTARII
Momentan nu exista nici un comentariu pentru acest produs.
 Adauga un comentariu
Pentru a lasa un comentariu completati campurile de mai jos.
 
Nume *
 
E-mail *
 
Comentariu *
 
 


Conectează-te cu:
Facebook