Cum Cumpar


Livrare

Best Lo&Fi Consulting SRL livrează produsele comandate pe întreg teritoriul României. Acestea vor fi expediate la adresa cu care v-aţi înregistrat pe site-ul nostru sau la adresa specificată în procesul de finalizare a comenzii.

De asemenea, livram si international ! Comenzile internationale sunt livrate prin Posta Romana. Pentru orice detalii legate de livrarile internationale, nu ezitati sa ne contactati.

Livrarea sa face prin intermediului curierului rapid in 24 de ore sau maxim 48 de ore sau prin Posta Romana in 3-4 zile, de la acceptarea comenzii, pe intreg teritoriul Romaniei.
Costul transportului pentru colaci este:
- Livrare oridunde in tara prin Posta Romana - 11.1 lei
- Livrare in Bucuresti – 13.10 RON
- Livrare in alte localitati in care curierul rapid are filiale locale: 14.10 RON
- Transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 300 RON 
Pentru localităţile în afara reţelei curierului, se percepe o taxă de 0,8 ron + TVA/km suplimentar.

Plata se poate face la livrare, cu OP, sau plata online. Plata prin OP se poate face prin transfer bancar (online banking) sau prin ordin de plata (OP) la ghişeul băncii Dvs, în baza unei facturi pe care o veţi primi prin email. Odată ce plata va fi confirmată, vom livra coletul prin metoda aleasă de Dvs.

Datele bancare ale firmei noastre sunt:
SC Best Lo&Fi Consulting SRL
CUI RO16627147
RO20 INGB 0000 9999 0539 7825 - ING
 Bank

Telefon: 0758.306.975 / 0725.120.666
E-mail: office@babyswimmer.ro

Toate preţurile de pe site sunt exprimate în RON şi conţin TVA 19%.


Returnarea produselor

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

In cazul unuii defect de fabricatie al produsului, vă informăm că Best Lo&Fi Consulting SRL va suporta cheltuielile de transport pentru retur si pentru livrarea unui nou produs catre client.

Suma de bani plătită de dvs. vă va fi returnată integral sau se va face inlocuirea produsului aflat in garantie. Cheltuielile pentru inlocuirea produsului vor fi suportate de Best Lo&Fi Consulting SRL.


Schimbul produselor

În cazul unui schimb, va fi verificată disponibilitatea produsului iar costul returnării acestuia pentru a fi schimbat, va fi suportat de client. Schimbarea unui produs se va putea face în funcţie de disponibilitatea verificată pe rezerva de stoc. În cazul indisponibilităţii în stoc, dacă se agreează înlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, clientul va plăti diferenţa. Orice intenţie de schimbare a unui produs trebuie să fie comunicată prin telefon sau email. Produsele returnate în vederea schimbării vor fi supuse unui control al calităţii la sediul central şi, ulterior, articolele de schimb vor fi expediate clientului solicitant, acesta urmând să suporte cheltuielile de expediţie.

Pentru orice nelămurire cu privire la modalitatea de schimb / retur produse, vă stăm la dispoziţie la telefon +0758 306 975, de luni până vineri între orele 9-18.Cum cumpar


Pentru a cumparara produse de pe site-ul nostru, puteti trimite comanda telefonica, online,  sau direct pe email.

- Comanda telefonica

Puteti face comanda telefonica, la numerele noastre: 0758.306.975 / 0733.172.379.
Un operator al nostru va prelua comanda dumneavoastra.

- Comanda online (prin creare cont utilizator)

   Pentru a face comanda online, va rugam selectati produsul dorit (click pe butonul - PUNE IN COS):
   

   Apoi selectati optiunea Urmatorul Pas (click pe butonul - URMATORUL PAS):

         
  Daca sunteti Client Nou, dati click pe butonul CONT NOU:


  Apoi completati datele, dupa care dati click pe butonul CONT NOU:

  

  Contul a fost creat cu succes, si va aparea un mesaj pentru a va loga cu datele completate. Completati adresa de e-mail si parola, dupa care dati click pe butonul AUTENTIFICARE:

  


  Va aparea cosul de cumparaturi, cu produsele selectate de dumneavoastra.
  Dati click pe butonul URMATORUL PAS:

 

   Dupa care dati click pe butonul FINALIZEAZA si comanda dumneavoastra este finala.

  

- Comanda online (fara creare cont utilizator)

De asemenea, se poate face comanda online, selectand si optiunea COMANDA RAPIDA, si se completeaza campurile de mai jos:

- Comanda prin e-mail

  Va rugam trimiteti un email la adresa: office@babyswimmer.ro cu produsele dorite de dumneavoastra, numele dumneavoastra, numarul de telefon si adresa de livrare. 

Conectează-te cu:
Facebook