Scutece de unica folosinta GREENTY pana la 6 kg - 60 buc Click pentru a mari

STOC: in stoc

Pret: 57,50 RON 38,50 RON


Un laborator modern din Noua Zeelandă a dezvoltat un model de scutec unic si ecologic - GREENTY. Elementele de ceai verde, care intra in componenta scutecului, ofera o protectie mare impotriva iritatiilor și erupțiilor cutanate si, in acelasi timp, inhibă activitatea bacteriană și fungică .

Scutecele GREENTY permit pielii delicate și sensibile a copilului sa respire liber. Acest lucru previne iritarea si inflamarea pielii, păstrand în siguranță starea de sănătate a copilului.

Scutecele GREENTY au o capacitate mare de absorbție datorită stratului superabsorbent.

Scutecele GREENTY dispun de benzi elastice moi si confortabile, care fixeaza cu grijă scutecul pe corpul copilului în poziția cea mai confortabilă . Elementele de fixare pot fi ușor ajustate, astfel încât copilul Dvs. se va simti absolut minunat.

Excelentă permeabilitate la aer a scutecelor de ceai GREENTY, permit pielii să respire , prevenind iritarea și păstrand pielea copilului perfect sănătoasa.
Mansetele moi 3D asigura fixarea pe picioarele copilului, protejand împotriva scurgerilor .

Scutecele moderne GREENTY sunt ușor de utilizat , vor economisi pentru mame timp si energie și, cel mai important, vor oferi un maximum de confort pentru copil. Aroma placuta a ceaiului verde va ajuta la relaxarea si la somnul sanatos al copilului.
Mai multe detalii aici


Spune-ti parerea aici ....

  • COMENTARII
adrian | 2016-02-10 22:48:55 a scris:
cele mai bune scutece ! nu se compara la calitate cu pampersi sau altele din comert. materialul scutecului este foarte moale! numai din acestea vom folosi
Bubu | 2015-06-15 11:39:06 a scris:
Marimea. 3 cand aduceti?
maria | 2014-02-20 21:51:12 a scris:
de cand le folosim , nici nu imi dau seama cand face cea mica treaba mare. miros foarte frumos pentru mult timp, sunt foarte bune
 Adauga un comentariu
Pentru a lasa un comentariu completati campurile de mai jos.
 
Nume *
 
E-mail *
 
Comentariu *
 
 


Conectează-te cu:
Facebook