Despre Scutece


              


GREENTY - Scutece PREMIUM pentru piele sensibila


              

Daca doriti sa gasiti o alternativa la scutecele de proasta calitate care irita pielea copilului Dvs sau scutecele care sunt impregnate cu parfumuri sintetice, Va oferim cea mai buna alternativa - Scutecele Greenty.

Scutecele Greenty sunt mai moi, mai subtiri, fara parfumuri sintetice, sunt matasoase si ofera protectie impotriva bacteriilor si a mirosurilor neplacute, au si indicator de umezeala.


Daca copilul Dvs. are probleme cu somnul, este surescitat, capricios , supărat, il ajuta scutecele noastre de unică folosință GREENTY. Excelenta permeabilitate la aer a scutecelor GREENTY, permit pielii să respire , prevenind iritarea și păstrand pielea copilului perfect sănătoasa.
Mansetele moi 3D asigura fixarea pe picioarele copilului, protejand împotriva scurgerilor
Scutecele moderne GREENTY sunt ușor de utilizat , vor economisi pentru mame timp si energie și, cel mai important, vor oferi un maximum de confort pentru copil

Scutecele de unică folosință GREENTY au la baza tehnologia patentata (Patent 2008 20102735.5), care demonstreaza rezultate excelente în îngrijirea și protecția pielii copilului si ajuta la preintampinarea apariției de erupții cutanate, iritarea pielii, zgârieturilor. In acelasi timp, activitatea bacteriană și fungică este suprimată în mod eficient si in conditii de siguranta de ingredientele naturale care intra in compozitia scutecului. Noul model Greenty are in plus un mecanism care arata gradul de umplere al scutecului. Astfel parintii vor sti cand trebuie inlocuit scutecul.

Scutecele GREENTY dispun de benzi elastice moi si confortabile, care fixeaza cu grijă scutecul pe corpul copilului în poziția cea mai confortabilă. Elementele de fixare pot fi ușor ajustate, astfel încât copilul Dvs. se va simti absolut minunat. Scutecele GREENTY permit pielii delicate și sensibile a copilului sa respire liber. Acest lucru previne iritarea si inflamarea pielii, păstrand în siguranță starea de sănătate a copilului.

Gradul de absorbție al scutecelor de unica folosinta GREENTY sunt conform ISO 11948-1 (Rothwell) .

Va oferim doua modele de scutece GREENTY: scutecele GREENTY si scutecele PANTS GREENTY:

Dimensiuni Scutece GREENTY:

Sunt disponibile 4 tipo-dimensiuni, corespunzătoare greutății copilului .
Vă rugăm să verificati greutatea copilului cu dimensiunile propuse:
• Numarul 2 / 0-5 kg,
• Numarul 3 / 5-10 kg,
• Numarul 4 / 10-13 kg,
• Numarul 5 / +13 kg.

                             


Scutecele PANTS GREENTY sunt cea mai bună soluție pentru copilasii in crestere, care sunt dificil sa fie pusi pe masa de schimb.
Chiloteii se imbraca foarte ușor , si stau perfect pe copil, nu aluneca în timp ce copilasul se joaca sau alearga. Ei absorb perfect și protejează împotriva scurgerilor laterale datorita mansetelor speciale.
Materialul elastic este foarte moale, respirabil, ca de mătase, si se muleaza ușor pe burta copilului.

Dimensiuni Scutece PANTS GREENTY:

Sunt disponibile 2 tipo-dimensiuni, corespunzătoare greutății copilului .

Vă rugăm să verificati greutatea copilului cu dimensiunile propuse:
- Numarul 4 (9-14 kg)
- Numarul 5 (>12 kg)
             

Componente:
1 . Materiale nețesute
2 . Celuloza
3 . Hârtie de mătase
4 . Strat super-absorbant
5 . Panza elastica
6 . Strat termic respirabil

Furnizorii nostrii de materii prime pentru scutecele GREENTY PREMIUM sunt:
 
Merries, GOON - scutece produse in Japonia

De ce sunt scutecele japoneze diferite?


Intrebari frecvente despre scutecele japoneze

Care sunt diferentele intre scutecele japoneze?


Produse de firme diferite din Japonia, scutecele noastre japoneze au mai multe similaritati decat diferente. Trasatura comuna a acestor scutece este calitatea materialului si compozitia. Diferentele sunt in detalii. Mai jos gasiti opiniile clientilor din totata lumea, care folosesc scutecele noastre japoneze.


MERRIES sunt scutece produse in Japonia, si populare in toata lumea.Conform parerii clientilor, scutecele MERRIES permit aerului sa circule, astfel umezeala se evapora in afara si pielea nu se irita.

Pentru mai multe informatii despre scutecele MERRIES:Puteti gasi scutecele MERRIES mai jos:GOO.N este varianta economica a scutecelor de inalta calitate, fiind si subtiri si foarte absorbante. Suprafata scutecelor este imbunatatita cu vitamina E si anioni (care resping bacteriile). Scutecele GOO.N sunt ideale pentru bebelusii cu piele sensibila.

Pentru mai multe informatii despre scutecele GOO.N:.


Puteti gasi scutecele GOO.N mai jos:


Care este diferenta intre scutecele japoneze si scutecele din Europa?

Scutecele din comert nu se compara calitativ cu cele japoneze. Pentru producerea scutecelor noastre se folosesc materiale de calitate exceptionala si materiale scumpe, iar procesul de productie este realizat de catre institutii guvernamentale japoneze.
Scutecele japoneze sunt produse din materiale ecologice pure. Nu contin inalbitori, formaldeide, ptalate, clor, arome sintetice, materiale facute din petrol, sau alte substante care se gasesc in mod frecvent in compozitia scutecelor din Europa.
Stratul absorbant are aceleasi dimensiuni ca tot scutecul, prin urmare posibilitatea de scurgeri este foarte mica. Scutecele japoneze sunt foarte moi si delicate, nu se formeaza cute, si astfel pielea bebelusului nu se irita.Ce materiale sunt folosite in producerea scutecelor japoneze?


Stratul superior este produs din material textil foarte delicat, din microfibre.
Stratul interior super absorbant este produs din fibre din lemn de palmier albit, prin tehnologie fara inalbitor si cu granule superabsorbante polimerice.
Stratul exterior este facut din textile netesute ce permit aerului sa circule si/sau dintr-un strat poliolefin.
Benzile adezive sunt facute din poliolefina permeabila, iar pentru elasticitate s-a folosit cauciuc natural sau sintetic.
Fiecare producator de scutece japoneze are propria tehnologie secreta , insa caracteristica comuna a scutecelor MERRIES si GOO.N este calitatea si purtiatea ecologica a materialelor folosite. Pentru a evita reactiile alergice, colorantii sunt folositi in cantitati foarte mici, si doar in stratul superior, si nu contin esente sau lotiuni sintetice.

Au scutecele MERRIES si GOO.N certificate de scutece ecologice?

Sistemul de producere al scutecelor MERRIES si GOO.N este certificat de catre standardele internationale (ISO) – certificat de managementul calitatii ISO 9001 si certificat de mediu ISO 14001. Ceea ce inseamna ca standarde inalte de calitate si de mediu au fost riguros respectate in toate etapele de producere a scutecelor japoneze.


Ce inseamna produse ecologice in Japonia?

Pentru japonezi ecologic inseamna inainte de toate sa fii aproape de natura.
Ca un produs sa fie ecologic, trebuie sa respecte urmatoarele conditii
1) Sa fie sigur pentru oameni
2) Efectul in natura sa fie minim
3) Decompunerea dupa ce este folosit sa aibe un impact minim asupra mediului
Pentru ca un produs sa fie considerat ecologic, nu trebuie sa se respecte un singur criteriu, trebuie toate cele trei criterii sa fie respectate.
Prin urmare, doar materiale de calitate exceptionala si pur ecologice sunt folosite in producerea scutecelor japoneze. Se incearca sa se foloseasca o cantitate minima de materii prime si sa se foloseasca tehnologii prietenoase cu mediul – de exemplu japonezii nu folosesc clor in albirea scutecelor deja din 1998.

Este polimeric superabsorbat un material ecologic?

Polimeric superabsorbant este un material folosit in stratul absorbant al scutecului. Acesti polimeri sunt siguri atat pentru bebelusi cat si pentru natura, se degradeaza biologic in apa, dioxid de carbon si materiale organice, fara nici un efect toxic asupra solului.
Folosirea acestor polimeri duce la folosirea limitate a materialelor din lemn, deci mai putini copaci taiati.

Conectează-te cu:
Facebook